ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKul om Tallin - Roligt & komiskt om Tallin
Tallin - Massor med TallinA--0A-EG - EX - U2-0

Kul om Tallin

Roligt om Tallin

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om den vackra staden Tallin. Här kommer några bilder och intressanta texter om Estlands huvudstad Tallin att pressenteras.

Det kan dessutom dyka upp skojig fakta om Tallinn historia och allt kul som man kan göra i Tallin. Det är viktigt att ha rätt information och veta vad man helst vill göra innan man besöker Tallin i Estland.

Tallin eller Reval

Kul om TallinUnder merparten av år har Estland största stad hetat Reval och det var först i samband med den ryska revolutionen år 1918 som staden bytte namn till Talllinn. Under krigsåren 1941-1944 återtog staden sitt gamla namn Reval.

H-EG - EX - U2-1

Gamla stan i Tallin

Roligt om TallinGamla staden i Tallinn är en fantastisk upplevelse och faktiskt så otrolig att den sattes upp på Unescos världsarvslista år 1997.

Tallin eller Tallinn

Rolig om Estland På ryska skrivs ofta Tallin med ett 'n' De flesta länder stavar Tallinn med två n men på t.ex. ryska eller rumänska stavas Tallin bara med motsvarande ett n

H-EG - EX - U2-2

Namnet Tallinn

Rolig om Estland På ryska skrivs ofta Tallin med ett 'n' Namnet Tallinn kommer troligtvis av de två estniska orden Taani & Linn innebär den danska staden.

Torsk på Tallinn

Torsk på Tallinn På ryska skrivs ofta Tallin med ett 'n' Torsk på Tallinn är en film av Killinggänget från 1999 som handlar om män som åker till Tallinn för att skaffa sig en köpefru.

Tallin - Estlands huvudstad

Tallin - Estlands huvudstadTallinn blev huvudstad i det självständiga Estland den 20:e augusti 1991.


Mer fakta om Tallinn

Här kan du hitta mer intressant fakta och tips på saker att göra i Tallinn men också en del roliga och underhållande nöjen som finns i Estland.

I-EG - EX - U2-3


Meny - Tallin
Till förstasidan på www.tallin.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter